BANYO DİZAYNI, JAKUZİ, KÜVET SEÇİMİ NASIL OLMALI?
Banyo Dizaynı, Jakuzi, Küvet Seçimi nasıl olmalı?
Banyo Dizaynı, Jakuzi, Küvet Seçimi nasıl olmalı?  
 
Günün yorgunluğunu atmanın en iyi yoldur banyo. Suyun rahatlatıcı özelliğine kendinizi bırakırken, dekorasyona da dikkat etmeniz gerektiğini fark ettiğiniz anlarınız oldu mu? İzlediğiniz bir filmden, diziden, klipten etkilenip hiç hayal kurmadınız mı yani? Ferah bir ortam, konforlu bir küvet, geniş bir duşakabin mesela, köpük banyosu yapacağız bir jakuzi. Hayal değil! Neden olsun ki? Her an sık sık uğradığınız banyonuzu yenilemeniz gerektiğinin farkındaysanız eğer, bizim işimiz size en iyi şekilde yardımcı olmaktır. Bunun için hayal dünyanızı aydınlatın, gerisiniz biz hallederiz.
Artık her keseye, her hayale, her mekâna uygun modeller bulmak mümkün. Kullanım şekliniz ve karakter yapınıza kadar banyonuz önem taşımaktadır. Bunların altında renk uyumları, titiz bir yapıda olmanız, kullanış şekliniz ve en önemlisi hepsinin sonucu, ne istediğinizi bilmeniz yatıyor. Sizin için kapılar ardına kadar açılmış durumda. Çünkü isteğinize göre vereceğiniz kararların doğru olduğuna sizi inandıran, en doğru adres, sizi en iyi anlayan ve rahatlığınızı, konforunuzu düşünen kişiler olacaktır.
Rahat bir alanınız, göz ardı edemediğiniz keyfiniz ve bir hayaliniz varsa jakuzi sizin için doğru bir karar olacaktır. Küvet üzerine monte edilen jakuziler, içine su haznesini derinlemesine alan yerlerdir. Köpüklü bir banyoyu hak ettiğinizi düşündüğünüzde, kafanızı rahatlatmak istediğinizde sığınacağınız en ideal ortamdır. Peki, jakuzinin özellikleri dediğimizde kafanızda canlanan herhangi bir oluşum oldu mu? O halde işinizi kolaylaştıralım. Jakuzi küvetinizin üzerine monte edilir ve uygun delikler açılır. Aldığı suyu, borulardan dolaştırarak geri gönderir. Jakuzi bu deliklerden suyu sadece havaya bırakmamaktadır. İçinde biriken suyu tutar ve hava ile beraber bir basınç yaratır. Böylelikle bedeninizin her yanına da masaj yapmış olur. Suyla beraber uygulanan bu aşamayı, hava kabarcıkları engeller ve sizi gevşeten ama sizi rahatsız etmeyen bir suyu döndürür. Jakuzinin duş ortamından yarattığı bu farklı alan bir gevşeme sistemidir. Bunun için alanınız ve o alanı iyi kullanma, banyonuzun dekorasyonunu en hesaplı şekilde kullanmanın yollarını da iyi analiz etmek gerekir. Bu nedenle çeşitli fiyat ve modellerde ve ebatlarda jakuzi bulmak artık çok kolay. Oval, dikdörtgen, yuvarlak, kare olarak ya da isteğinize uygun özel bir model ile de şık bir alana sizi kavuşturmuş oluyoruz. Seramik ve akrilik hammaddelerinden oluşan jakuziler için artık sizde yararlanın.
Jakuzi sizin için fazla kalıyorsa ve alanınızda oldukça kısıtlıysa, bunun için en iyi çare duşakabin olacaktır. Hem pratik, hem de alanı çok hesaplı kullanmanın bir diğer adresidir duşakabin. İstediğiniz alana, istediğiniz ebatlarla, beğendiğiniz modelleri monte etmek için sadece karar vermeniz yeterli olacak. Duşakabini buzlu bir cam, sade bir cam ya da puslu görünmeyen modellerle hayal gücünüze göre canlandırabilirsiniz. Elimizde bulunan modellerle orta yolda buluşacağımıza eminiz. Kullanım kolaylığı, maliyeti, alanınız için en ideal model sizlere tarafımızdan bildirilecektir. Özellikler hanımları yakından ilgilendiren kısımları ise temizlik olacaktır. Temizliği kolay, kir ve pas tutmayacak bir yapı ile uzun ömür sürdürebilir ve sıkıntısız bir banyoya kavuşabilirsiniz. Su geçirmeyen özelliği ile banyonuz kuru kalacaktır. Mikrop tutmayan, yapışmayan ve suda çıkmayan koruması özelliği ile de her an temiz görüntüde kalacaktır. Duşakabin seçeneklerini ele alırken, bu hususları dikkate alırsanız, seçiminiz daha ne olacaktır. Pek çok alternatifi olan duşa kabinlerde dilerseniz müzik dinlerseniz, dilerseniz hidromasaj tekniği ile de masaj yaptırırsınız.
Mekânınıza göre geniş tutulan kabinler sayesinde de rahat hareket edebilirsiniz, mekânınız kısıtlıysa aynı özellikleri taşıyan, ebatları size uygun modelleri sunmak için iletişime geçmek yeterli olacaktır.
Duş teknesinin önemi alan açısından bu nedenle önem taşımaktadır. İstediğiniz renklerde de farklı bir alan yaratmak yine sizin elinizde. Hem keyif yapmak, hem de kapalı kalmamak gibi bir düşünceniz varsa ama jakuzi kadar da imkanınız yoksa, küvet seçiminizde sizin için son derece önemli. Suyu dışarıya taşırmayan, hijyen açısından uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz, her türlü temizlik malzemesiyle kolaylıkla temizlenen bir küvete sahip olabilirsiniz. Dilerseniz şeffaf camlarla kapatır, dilerseniz alanınızı açık tutarsınız. Bütün ürünler için saydığımız cam modelleri, tüm tehditlere karşı güvenilirdir. Kırılmazlar. Estetik bir görünüm açısından kullanılan modellerdir. Küvetlerde aynı sistem mevcuttur. Ayrıca sifonlu küvet özellikleriyle de kolaylıkla suyu hazneden geçirebilir ve borularda tıkanma yaşamazsınız. Ürünlerimizin ışıklandırma, ses ve hidromasaj teknikleriyle beraber yeniliğini, sizlerin yaratıcı ruhuna hitap ettirmeye çalışıyoruz.
 


Banyo Dizaynı, Jakuzi, Küvet Seçimi nasıl olmalı? yazısı, Banyo Dizaynı, Jakuzi, Küvet kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı