ÇİFT LAVABO KULLANIMINA DAİR ARADIĞINIZ EN PRATİK BİLGİLER BURADA
Çift Lavabo Kullanımına Dair Aradığınız En Pratik Bilgiler Burada
Çift Lavabo Kullanımına Dair Aradığınız En Pratik Bilgiler Burada
 
 
Banyo deyip geçilmiyor artık. Her şey özenle seçiliyor, her kullanılan eşyaya dekoratif bir güç katılıyor. Şık da olsun istiyoruz, kullanışlı da. Seçenekler her geçen gün arttıkça, modeller ve fiyatlara göre de ürünler artıyor. Değişiklik istiyor olabilirsiniz, eskilerden sıkılmış radikal bir temizliğe de dalmış olabilirsiniz. Sonuç olarak farklılık ama kullanışlılık istiyorsunuz. Kim istemez ki? Hele ki banyolar. Islak kalmamasına özen gösteriyor, seçtiğiniz ürünlerin leke bırakmamasına, kir, pas tutmamasına dikkat ediyorsunuz. Temizliğin en sık yapıldığı alan olan banyolarda, işiniz bitmiyor anladığımız. Üzerine bir de kalabalık aileyseniz, banyo sırası bekleme süreniz de artıyordur.
 
Estetik görünümü oldukça yüksek, temiz duran, aynı zaman modern bir hava katan, banyonuzu temizlemenize şevk katacak bir görsellik abidesi aynı zaman. Aydınlık modelleriyle, düşlediğiniz ürünü artık elde etmek çok kolay, önce ürünü tanıyın ne istediğinizi belirleyin sonra da ister yaptırın, isterseniz satın alın.
 
Dişlerinizi fırçalamak, ellerinizi hemen yıkamak için ne kadar bekleyebilirsiniz? Sadece saçınızı tarayacak, ya da sadece parfüm sıkıp çıkacaksınız. Olmuyor! Bir kişi lavaboyu kullanırken, bir kişi hep açıkta kalıyor. İşte siz de bu noktada sıkıntı yaşıyorsanız, çift lavabo alma zamanınız gelmiştir. Ölçülerinize, banyonuzun büyüklüğüne oranla zevkinize hitap eden seçeneklerde yok yok.
 
Mekânınızın alanı müsaitse ise, neden alandan faydalanmayasınız ki? Karşılıklı yerleştirilen lavabo seti, banyonuzu şık bir görünüme sokacak. Aynalar, dekoratif ürünler, ihtiyaç duyduklarınızın hepsi size ait olan kısımda. Banyoda da özgürlüğü bulmanızın bir diğer açıklaması. Böylece bir diğerini pratik işler için beklemenize de gerek kalmayacak. Eşyalarınızı ayıracak, neyin nerede olduğunu da hemen bileceksiniz. Karmaşa yoksa huzur vardır.
 
Eğer banyonuzun ölçüleri karşılıklı gösteriş yapmaya imkân tanımıyorsa, siz de yan yana olan modelleri tercih edebilirsiniz. Böylece partneriniz dişlerinizi fırçalarken, zamanınızı eşit olarak kullanabilirsiniz. Siz makyajınızı tazelerken, partneriniz tıraşını olabilir. Burada isterseniz ortak büyük bir ayna kullanırsınız, isterseniz aynaları da ayırırsınız. Böylece çok daha geniş bir alan yaratmış da olursunuz. Bu lavabo setlerinde lavabo tezgâhı bütün ama lavabo altılığının ayrı olabileceği gibi, tamamen ayrı yerlere inşa edilmiş yapılar da mevcut. Yine odanızın ölçüleriyle alakalı bir durum olabileceğini hatırlatalım. Lavabo setlerinin her ikisine de dolap ekletebilirsiniz. Böylece alandan daha fazla istifade etmiş olursunuz.
Çanak lavabolarda tercih edilen modeller arasında. Yer kaplama haznesinin düşük olması, modern bir yapıda durması da onu cazip kılan etmenlerdendir. Banyonuzda yapacağınızın yeniliklerin sınırı olmamakla beraber, istediğiniz renk ve yapıda da dekore ettirmeniz farklı bir havaya sokacaktır. Özellikle havlu ya da kişisel eşyaların banyoda çok yer kaplamasıyla ilgili sıkıntılarınız varsa, çift lavabo kullanımında dolap ayrımları ya da dolapların sayılarının da artması dolayısıyla eşyalarınızı kapalı alanda tutmanız, işinizi kolaylaştıracak bu da sizi mutlu kılacaktır.
Kare, dikdörtgen, yuvarlar, çanak gibi çok çeşitli modeller bulunmaktadır. Değindiğimiz nokta, zevkiniz. Seçimlerde, banyoya ve mekâna uygunluğu ve çokça zaman belirleyici unsur olarak yer alan maliyet yer alıyor.
Bu gibi yeniliklerin yanında çift katlı iki katlı görünümlü lavaboları da söylemek yararlı olacaktır. Ayak temizliğinizi yapmak için küveti kullanmak istemiyorsanız, lavabonun bir alt basamağı olarak tasarlanmış bu ürünleri de incelemeniz gerekmektedir. Sağlık sorunları olanlar için de faydalı bir ürün, kullanımı kolay ve basit. Gün içinde sık sık ayak yıkamak isteyenler için, hem alçak görünümde, hem de görsel olarak şık durmakta.
Tek lavabo yeri ama çift musluk başıyla da alanınızı daha kullanışlı hale getirebilmeniz mümkündür. Geniş ve ayrımsız olan bu görünüm de, kullanımı kolay ve sade bir zevki tercih edenlere önerilir.
 


Çift Lavabo Kullanımına Dair Aradığınız En Pratik Bilgiler Burada yazısı, lavabo,model,seçenek,banyo kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı