DAR VE KÜÇÜK BİR BANYONUZ MU VAR?
Dar ve Küçük Bir Banyonuz mu var?
Dar ve Küçük Bir Banyonuz mu var?

Dar ve küçük alanları, kullanacağınız bazı tekniklerle daha ferah, aydınlık ve büyük görünüme kavuşturmak artık mümkün. Sadece bazı önerilere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugüne kadar bildiğiniz yanlışlar, vazgeçemediğiniz ürünler, renkler olabilir. Eğer bunlar alanınızı daraltıyorsa, onlardan vazgeçmeniz gerekmektedir.
Dar alanda konforlu bir görünüm kazanmak için bazı maddeler var. Banyolarınızı daha geniş ve daha ferah hissetmek için öncelikle pastel renklerini tercih edin. Siyahın cazibesi her zaman tutkunuz olabilir ama mekâna göre dekor sağlamak, işin püf noktası olacaktır. Koyu renkli her şeyden uzak durun. Siyah paspas, klozet takımı, duş perdesi, mermerler ve fayanslar. Siyah ve siyaha dönük koyu renkler alanınızı daraltacaktır. Pastel tonlarını tercih ederseniz, bu görünüm kısa zamanda rahatlayacak ve sade bir görünüm elde etmiş olacak. Açık renk fayanslar ve taşlar ile temiz, parlak bir mekâna sahip olunacaktır.
Kullanımı bilindiğinde ortama en katkı sağlayan dekordur ayna. Eğer lavabo setiniz uygunsa, aynanın boyutunu oldukça büyük tutun. Ya da pek çok alanda ayna kullanmaya özen gösterin. Fakat bu dağınık ve küçük boyutlu aynalarla değil. Daha net, alanı daha kavrayan ve gözü yormayan dekoratif ürünlerle olacaktır.
Unutmayın, metotları kullanırken en önemli ayrıntı, sade ve planlı hareket etmektir.
Banyonuzda ufak tefek dekorlar kullanmak yerine, tek ve büyük parçaları tercih edin. Birden çok malzeme kullanmanız, odayı kalabalıklaştıracak, böylece daraltacaktır. Ufak sabunlardan hoşlanıyorsanız, büyük bir sepetin içine, tek malzemeyle şık görünüm kazandırmaya özen gösterin. Hoş koku ve hoş görüntü elde etmiş olacaksınız. Eğer asmalı veya yapıştırmalı resimler, tablolar kullanmak istiyorsanız, yine boyutu büyük, bir ya da iki çeşidi aşmayan eşyalar kullanmanız uygun olacaktır.
Banyo dekoratifinde en önemli ayrıntı, görüntü karışıklığı yaratmamak ve tek parça ile daha şık görünüm elde etmektir.
Eğer fayanslarınız koyu renkli ise ve değiştirmeye de imkânınız yoksa, gizli aydınlatıcılar ile görünümü ışıklandırarak çözüm üretmiş olacaksınız. Alan, ne kadar ışıklı olursa o kadar ferah görünüm kazanır. Canlılık kazandırmak için havlulara yönelin. Dekorda ve döşemede huzur veren tonlar, uçuk pembeler, maviler, lilalar, yeşiller ve beyazları kullanarak gevşeyeceğiniz bir alan yaratmış olacaksınız.
 


Dar ve Küçük Bir Banyonuz mu var? yazısı, dar banyo, küçük banyo, banyo dekorasyon kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı