KIRMIZI RENK EV DEKORASYONUNDA NASIL KULLANILIR
Kırmızı renk ev dekorasyonunda nasıl kullanılır
Kırmızı renk ev dekorasyonunda nasıl kullanılır 

Her noktada iddialı bir renk olarak bilinen kırmızı uygun renk ve objelerle ev dekorasyonunda mükemmel sonuçlarla karşılaşmanıza yardımcı olacaktır. Dekorasyonda kırmızı renk kullanımı evini yenilemek isteyen veya yeni evlenen çiftlerin son yıllarda sıkça başvurduğu renk olarak görülmektedir.
 
Öncelikle kırmızı rengi evinizin duvarında bir arka plan olarak tercih edebilirsiniz. Odanızın herhangi bir bölümünde duvarınızı kırmızıya boyayarak siyah beyaz fotoğraflarınızla veya asacağınız küçük tablolarınızla şık bir görünüm sağlayabilirsiniz.
 
Özellikle kadınların fazlaca zaman geçirdiği mutfaklarında hakim olan beyazı kırmızıyla bütünleştirmek harika bir fikir olacak. Başta beyaz olmak üzere kırmızıya uyum sağlayacak açık renklerde mutfağınız için kırmızı bir mutfak perdesi tercih edebilir, duvarınızı çeşitli ve kırmızı renkte aksesuarlarla renklendirebilir veya mutfakta kullandığınız havluları kırmızı renkte seçebilirsiniz.
 
Home ofis çalışanlar için motivasyonun önemli ölçüde artmasını sağlayan kırmızı renk kullanımı önemli bir etkendir. Odaklanmayı sağlaması ile de home ofisinizde geçireceğiniz zamanı küçük dokunuşlarla verimli kılabilirsiniz.
 
Evinizde klasik tarzda bir dekorasyon hakimiyeti söz konusu ise kırmızının her tonunu gönül rahatlığı ile evinizde kullanabilirsiniz. Klasik dekorasyonunuza kırmızı renk her daim modern bir hava katacak ve zenginleştirecektir.
 
Mavi veya bej tonlarında kırmızıyı kullanmakta çekinmeyin. Mükemmel bir kontrast oluşturacağınız bu renklerle mekanlarınızı şık ve modern bir havaya sokabilirsiniz. Mavi veya bej bir koltuk takımınıza istinaden perdelerinizi kırmızı renkte ve aksesuar objelerini beyaz bir renkte tercih etmeniz huzur verici bir ortam sağlayacaktır.
 
Kırmızıyı yatak odasında kullanmak isteyenlerdenseniz ve odanız cibinlik asmaya müsait ise yatağınızın üzerine mutlaka kırmızı bir cibinlik asmanız önerilir. Dekorasyonda özellikle yatak odası için ideal bir seçim olacaktır. Böylelikle yatak odanızda romantik bir hava da yaratabilirsiniz.
 
Meskeninizin bahçeye açılan bir kapısı var ise bahçenizi daha canlı hale getirmek için ahşap kapınızı kırmızıya boyayabilirsiniz veya kullanılmayan araba lastiklerini kırmızıya boyayarak üzerini ahşap bir tahta veya camla kapatarak şık bir sehpa görünümü verebilirsiniz.
 
Dekorasyon denilince akla hiç şüphesiz ki dekorasyon objeleri ve aksesuarlar gelmektedir. Dekorasyonun en değerli objesi olarak görülen mumlar mekanın şık ve estetik görünmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca tercih ettiğiniz beyaz mumları kırmızı taşlar veya küçük aksesuarlarla zenginleştirmeniz çok daha zarif bir görüntü oluşmasına yardımcı olacaktır.
 
Balkon keyfini sevenler balkon mobilyalarında kırmızı tondaki minderleri tercih ederek mekanın canlılığının hem gece hem de gündüz korunmasını sağlayabilirler. Ayrıca süs bitkileri yetiştirmek isterseniz bu bitkilerin saksılarını çeşitli şekillerde kırmızı renge boyayarak kırmızıya yardımcı renklerle dekoratif bir görüntü elde edilmesi çok daha şık bir görgünüm sağlanmasına yardımcı olacaktır.
 
Evinde gömme dolap bulunanlar için duvarla birlikte bu gömme dolabın dış yüzeyini de kırmızıya boyamak gömme dolabın çok daha özel bir görünüm kazanmasını sağlayacaktır. Asılabilir şık aksesuar veya tablolarla da gömme dolabı fonksiyonel açıdan kullanabilir ve duvarla bir bütün gibi görünmesini sağlayabilirsiniz.
 
 
 
 


Kırmızı renk ev dekorasyonunda nasıl kullanılır yazısı, ev, dekorasyon, örnekleri, kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı