İNŞAAT FİRMALARI, İNŞAAT İŞLERİ
İnşaat Firmaları, İnşaat İşleri
Günümüzde kentsel dönüşüm ile beraber en çok duyduğumuz cümlelerden biri arsa karşılığı müteahhit ile ev anlaşması yapmaktır. Bu işlem çok kolay görünse de özellikle arsa sahibi tarafından biraz korkulu geçen bir süreçtir. Çünkü bir çok kötü niyetli dolandırıcı insanları bu şekilde dolandırmaktadır.
 
Ustayeri.com olarak siz değerli müşterilerimizin iyiliği ve huzuru için işinde iyi ve köklü müteahhitleri ve inşaat firmalarını görüntülemekteyiz. Tek isteğimiz sizlerin daha rahat ve huzurlu bir eve sahip olabilmesidir.
 
Müteahhit ve inşaat firmaları genellikle kat karşılığı çalışmayı tercih ederler çünkü bu şekilde çalışarak bir arsaya sıcak para ödememiş yaptığı dairelerden bir kaçını kaybetmiş olurlar. İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde bulunan müteahhit ve inşaat firmaları genellikle %40 ilâ %50 ile çalışmaktadır. Yani eğer ki 100 dairelik bir yeriniz varsa size semtine ve konumuna göre 40 ve ya 50 daire kalacaktır.
 
Ancak küçük şehirlerde bu oran %10 ilâ %20’lere kadar gerilemektedir. Çünkü küçük şehirlerde evler daha ucuz ve malzeme daha pahalıdır. Bu nedenle müteahhit ve ya inşaat firması yaptığı inşaatın maliyetini çıkarabilmek için daha az pay vermektedir.
 
Eğer ki büyük şehirde bir arsaya sahipseniz en azından 4 ve ya 5 inşaat firmasından fiyat almadan bir firma ile anlaşmamanızı öneririz. Diğer yandan bu durum küçük şehirler içinde geçerlidir. Türkiye genelinde çalışan işinde iyi ve güvenilir müteahhit ve inşaat firmalarını sitemizde bulabilirsiniz.


İnşaat Firmaları, İnşaat İşleri yazısı, İnşaat Firmaları, İnşaat İşleri kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı