İŞ HAYATINDA MUTLU VE BAŞARILI OLMANIN SIRLARI
İş Hayatında Mutlu Ve Başarılı Olmanın Sırları
İş Hayatında Mutlu Ve Başarılı Olmanın Sırları
 
 
Okul bitirip iş hayatına atıldıktan sonra herkesin hayali başarılı olup daha iyi yerlere gelebilmektir.Bunu başarmak kişinin kendi elindedir. Yapmamız gerekenleri şöyle sıralayabiliriz; İşinizi sevin , her sabah uyandığızda mutsuz olmayın bir işiniz olduğu için şükredin. Kıyafetlerinizi akşamdan hazırlayın sabah telaş edip moraliniz bozulmasın. Bakımlı olun. Her sabah duş alın. Dişlerinizi fırçalayın. Bir bardakçay bir lokma ekmek olsada yemeden çıkmayın. Sabahları servise günaydın diyerek ve gülümseyerek binin. Kahvaltınızı mümkünse evde yapın. Mesainize sadık olun. Masanızı temizleyip yapılacak işlere başlayın. Her zaman masanız temiz olsun.Çekmecenizde atıştırmalıklar olsun. Yiyeceklerinizi ikram edin, paylaşın. Arada evde ikramlıklar hazırlayıp ikram edin. Kendinizi geliştirin. Kurslara hizmetiçi eğitimlere katılın. Eleştiriye açık olun. Arkadaşlarınızı şikayet etmeyin. Asla dedikodu yapmayın. Bilgisayarda oyunlar oynamayın. Ev sorunlarını işe iş sorunlarınıda eve taşımayın. Saygılı olun. Kimseyle alay etmeyin. Hep maaşı düşünmeyin, emeklilik hayalleri kurmayın. Telefon konuşmalarını kısa tutun. İsraflı çalışmayın. Amirlerinizle mesafeli durun. Masanızda yemek yemeyin. Arkadaşlarınızı başınıza toplamayın. Kadın erkek arkadaşlıklarınızda mesafeli ve edepli olun. Kimseden borç almayın ve vermeyin. Sigara içiyorsanız bile mesai saatlerinde içmeyin. Akşamları erkenden kaçmayın. Mesai isteniyorsa kalın. Eve gidince telefonlara cevap vermemezlik etmeyin.
İş hayatında disiplinli ve başarılı olabilmeniz adına siz değerli okurlarımla bir kaç parça da olsa birşeyler paylaşmak istedim... Umarım faydalı olur..
 


İş Hayatında Mutlu Ve Başarılı Olmanın Sırları yazısı, İş, Hayatında ,Mutlu, Başarılı, Sırları , başarılı olmak kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı