KAPI MONTAJI VE CAM USTASI
Kapı Montajı ve Cam Ustası
Cam ustası kelime anlamı olarak kalıp işlemleri ustası anlamına gelmektedir. Elleri ince işlere yatkın işleme, cam öğütme ve cila gibi işler yapabilen kişilere cam ustası denilmektedir. İnce işleriniz ve ya kalıp işlemleriniz için cam ustası arıyorsanız Ustayeri.com’da kolayca bulabilirsiniz.
 
Cam kapı Montajı yaptırmayı düşünüyorsanız ve cam kapınızın düzgün olarak takılmasını talep ediyorsanız ince işçilik yapabilecek bir cam ustası ile çalışmalısınız. Cam kapıların takımı oldukça özen isteyen zor bir iştir. Bu nedenle bir cam ustası ile çalışarak sorunsuz bir kapı montajı yaptırabilirsiniz.
 
Normal kapı montajı için sitemizde yer alan kapı monta ekipleri ve kapı montajı yapan firmalar ile görüşebilirsiniz.  Kapı montajı hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki montaj aşamalarını inceleyebilirsiniz.
 
Kapı montajı için gelecek olan ekip öncelikle kapı boşluğunuzu kapı kasasının gireceği ölçülere getirmek için yıkım işlemi yapacaktır. Eğer ki kapı boşluğunuz yeterli ise kapı boşluğunun tam dik köşelere sahip olup olmadığına dikkat edilerek kapınızın sabitlenmesi için sabitleme betonu boşlukları açacaklardır. Özellikle dış kapı ve çelik kapı montajı işlemlerinde çok önemli olan sabitleme betonu kapınızın kasasından kolay sökülmesini ve ya levye gibi malzemelerle esnetilmesini engellemek için yapılmaktadır.
 
Bu işlemin ardından kapı kasası yerine oturtularak kasa boşluğa sabitlenir. Ardından kapı kasaya takılır ve kapınızın altında yer alan boşluğa kapı eşiği var ise yerleştirilerek kapı montaj işlemi tamamlanır. makalemizde ısıtma sorunları ve kalorifer kullanımı hakkında bilgiler verilmektedir.


Kapı Montajı ve Cam Ustası yazısı, Kapı Montajı ve Cam Ustası kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı