KASTAMONU´DA SU KAÇAĞINA ELEKTRO AKUSTİK ÇÖZÜM
Kastamonu´da Su Kaçağına Elektro Akustik Çözüm
KASTAMONU´DA SU KAÇAĞINA ELEKTRO AKUSTİK ÇÖZÜM

Su kaçağına pek çok çözüm önerileri geliştirilse de, genele baktığımızda çözüm için her firmanın kendi yöntemleri bulunmaktadır. Bu yöntemlerin hepsi her zaman müşteriyi memnun etmemektedir. Ya da müşteriler daha farklı taleplerde bulunarak bazen firmaların elinde olmayan cihazları talep edebilmektedir. Müşteriler su kaçağının onarımı sırasında binalarının zarar görmesini istemezler. Kırma işlemleri, yapıların hasar görmesi, ekstra maliyetler gibi ayrıntılar müşterileri zorlamakta ve isteksizliğe neden olmaktadır. Bu yüzden de en akıllı yöntemin kullanılmasını tercih ederler.
Kastamonu bölgesinin önde gelen tesisat firması olarak biz de akılcı yöntemleri ön planda tutmaktayız. Eski zamanlardan kalan işlemlerden hiç birisini kullanmadığımız için müşteriler tarafından daha çok tercih edilen bir firma olmaktan da gurur duyuyoruz.

 Kastamonu Su kaçağı tespiti için firmamızda elektro akustik sistemin bulunduğu cihazlar kullanılmaktadır. Elektro akustik cihazlar bağlandığı borunun içerisindeki akım gürültüsünü artırarak su kaçağı noktasını tespit etmektedir. Akış sesini artırarak akış sesinin dalgalandığı ya da azaldığı yerde sızıntı tespiti yapmak da ekibimizin işlerini kolaylaştırmaktadır. Bu sayede zemine herhangi bir zarar vermeden işlem tamamlanmaktadır.
Elektro akustik cihazların tespit işleminden sonra sorunlu bölgenin onarımı yapılmaktadır. Müşterilerin talep ettiği durumlarda onarım yapılan bölgelerde rutin kontroller de yapılabilmektedir. Elektro akustik yöntem, çevreye zararı en az olan yöntem olduğu için de müşterilerin ilgisini çekmektedir. Elektro akustik yöntem ile kalıcı onarımlar yapıldığı için, uzun süre müşterilerin başı ağrımaz.

Elektro akustik yöntemi, inşaatı tamamlanan binalarda oturum öncesi kontrol için kullanmak da mümkündür.  Binaların teslimatından önce son bir su kaçağı kontrolü her zaman faydalı olmaktadır. Bu sayede de, sistem hiç kullanılmadan onarıldığı için uzun yıllar boyunca kaçak sorunu yaşanmayacaktır.

Görüldüğü üzere son teknoloji ile çalışan firmamıza dilerseniz bölge temsilcisi de olabilirsiniz. Siz de bu gelişmelerden faydalanabilir, tercih ettiğiniz bölgede lider bir firma olabilirsiniz. Üstelik bunun için çok zaman harcamanıza da gerek yok. Bize güvenmeniz yeterlidir. Detaylı bilgi için bizimle irtibata geçiniz.

Elektro akustik yöntem ile su kaçaklarına ve tesisat işlemlerine yeni bir bakış getiren firma.
 


Kastamonu´da Su Kaçağına Elektro Akustik Çözüm yazısı, su kaçağı, Kastamonu su kaçağı, inebolu su kaçağı tespiti, Cide su kaçağı firması kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı