SU KAÇAĞI SORUNUNDA YAPILMASI GEREKENLER
Su Kaçağı Sorununda Yapılması Gerekenler
SU KAÇAĞI SORUNUNDA YAPILMASI GEREKENLER

Su kaçağı sorunu hayatımızda bir defa da olsa başımıza gelebilecek sorunlar arasında yer almaktadır. Ne kadar önlem alırsak alalım, beklemediğimiz bir yerde, görmediğimiz bir alanda dahi sorunlar ortaya çıkabilir. Bu durumda da sorunu kendimiz çözmek ile teknik destek almak arasında kalabiliriz. Genelde su kaçağını fark eden kişiler direkt çözüme yönlenmekte ve bazen yanlış işlemler uygulamaktadır. Oysaki akılcı çözümler üreten güvenilir kişilere danışıldığında sorun tamamen ortadan kalkmaktadır. Güvenilir firmalardan yardım almak ise her zaman sizi rahatlatacaktır.
Su kaçağı sorununda yapılması gerekenler sırası ile özetlenecek olursa; öncelikle tesisat borularının görünen yerlerinde su kaçağı meydana gelmiş ise ilgili borunun vanası kapatılmalıdır. Gerekirse kaçağın olduğu bölgede tampon bir alan oluşturularak suyun akışı durdurulabilir. Bu sayede evinizde daha fazla alanın ıslanması önlenecektir. Su kaçağının oluştuğu alan büyükse boruda kalan su boşaldıktan sonra sızdırma duracaktır. Daha sonra Kastamonu ve ilçelerinde hizmet veren firmamıza ulaşarak bizden yardım talep edebilirsiniz. Ekiplerimiz en kısa sürede size ulaşacaktır.
Su kaçağı görünmeyen bir alanda ise ve duvarlarda kabarma ile kendini belli ediyorsa bu durumda da söz konusu alandan geçen boruları tahmin ederek suyu kesme işlemini yapabilirsiniz. Ancak bu şekilde içte oluşan kaçaklarda panik olmanız ve acele etmeniz gerekmez. Çünkü duvar içlerinde oluşan su kaçaklarında su inebileceği belirli bir zemin oluşturmuştur ve çok farklı yerlere dahi sızmış olabilir. Bu durumda yetkililerden yardım almakta fayda vardır.
 Eğer gider borularında bir kaçak meydana geldiyse müdahale etmeden yetkililere bırakmak daha doğru bir karar olacaktır. Alanında uzman çalışanlarımız kaçak bölgesini tespit ederek onarımını tamamlayacaklardır.
Su kaçağını herhangi bir belirti olmadan sayaçtan fark ettiyseniz ve kaçağın olduğu alanı bulamıyorsanız bu durumda da zaman kaybetmeden yetkili firmaya başvurmanız gerekmektedir. Yetkili firma gerekirse tüm tesisatı tarayarak kaçağı bulacaktır. Zamanında alınmayan önlemler su kaçağı sorununu artırmakta ve daha ciddi sonuçlara neden olmaktadır.
Firmamız ile irtibata geçtikten sonra gönül rahatlığı ile onarım işlemlerinizi tamamlatabilirsiniz.
Su kaçağı tespiti, onarımı ve tesisat yenilemede uzman firma. 


Su Kaçağı Sorununda Yapılması Gerekenler yazısı, İnebolu su kaçağı,Araç su kaçağı bulma, su kaçağı tespiti, Kastamonu su kaçağı kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı