KIŞ AYLARINDA ARAÇ İÇİNDE BULUNDURULMASI GEREKEN MALZEMELER
Kış aylarında araç içinde bulundurulması gereken malzemeler
Kış aylarında araç içinde bulundurulması gereken malzemeler 
 
Soğuk ve Sert geçen kış ayları araçlarımız içi de zarar verici olabilir. Aracınızı kış aylarında zorlu şartlarına hazırlamak için alınması gereken bazı önlemler ve araç içinde bulundurulması gereken malzemeler vardır.
Kar, buz, çukurlar, çakıl taşları derken araçlarımız kış aylarında zorlu koşullarla karşı karşıya kalırlar. Bu koşullardan hasarsız kurtulmak için yapmamız gereken birkaç basit ama hayat kurtaran işlem vardır. Bunların başında lastikler gelir. Lastik ile yolun birbirine uyumunu sağlamak adına mutlaka kış lastiği kullanılmalıdır. Aracınız kış aylarında her zamankinden daha fazla performans sağlamak zorunda kaldığından yükünü hafifletmek gerekir. Buda mevsimine göre lastik kullanımından geçer. Aracınızın gerekli bakımlarını da yaptıktan sonra sıra araç içinde bulunması gereken malzemelere gelir. İlk yardım çantası, kar fırçası, akü şarj kablosu, takoz, el feneri, kar küreği, kar zinciri, buz kazıyıcısı, alet kutusu kış aylarında mutlaka aracınızda bulunması gereken malzemelerdir.
 
 


Kış aylarında araç içinde bulundurulması gereken malzemeler yazısı, Kış ayları, araç içi, malzemeler, oto aksesuar kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı