KOMBİ BAKIMI NEDEN ÖNEMLİDİR?
Kombi Bakımı Neden Önemlidir?
Kombi Bakımı Neden Önemlidir?

Kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde her evde kış hazırlıkları başladı.  En önemli hazırlık tüm kış boyunca kullanacağımız ısıtma sisteminin bakım ve temizliğinin yapılması.
Şu an piyasada yüzlerce eğitimsiz ve bilgisiz tamirci var.  Kombi bakımı işlerimizi piyasa tamircilerine değil bu işle ilgili çeşitli eğitimlerden geçmiş profesyonel kişilere yaptırmalıyız.  Isıtma soğutma teknisyeni unvanını almış kişilere bakım yaptırmak en doğru ve en sağlıklı tercihtir.
Kış aylarına girmeden ve sistemi çalıştırmadan hemen önce kombi bakımı yaptırmak için en uygun zamandır.  
Her yıl düzenli periyodik bakımları yaptırmanız; cihazınızın çok daha uzun ömürlü ve randımanlı çalışmasını sağlar. Ayrıca bakım esnasında çeşitli gaz ayarı kontrolleri yapıldığı için daha az gaz harcaması ve faturalarda ciddi bir fark yaratmasını sağlar.
Kombi bakımı yapılırken; çeşitli gaz ayarı kontrolleri, gaz kaçağı kontrolleri, ateşleme sistemi kontrolü, su basınç kontrolü gibi çeşitli kontrollerin yapılması ve son olarak sistemin çalıştırılarak denenmesi ve size bu işlemlerden sonra teslim edilmesi gerekmektedir. Bakım işlemlerinden sonra teknisyenin size mutlaka belge vermesi ve belgede yapılan işlem hakkında açıklama olması önemli bir detaydır.
Isıtma hakkında bilinçli ve eğitimli teknisyenlere kombi bakımı yaptırmanız kombinin ömrünü uzatacağı gibi bilinçsiz ve sıradan kişilere bakım yaptırmanız kombinin iç aksamına zarar verebilir ve bu durum kombinin ömrünü kısaltıp, fazla gaz harcamanıza neden olabilir.
 
 


Kombi Bakımı Neden Önemlidir? yazısı, kombi,kombi bakımı, kombi servisi kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı