KORKULUK VE KÜPEŞTE
Korkuluk ve Küpeşte
Korkuluk kelime anlamı olarak merdiven kenarlarına konulan demir ve ya ahşap setler olarak tanımlanmaktadır. Halk arasında ise merdivenleri çıkarken destek almaya yarayan bir obje olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle amacından daha ağır yük çekecek olan korkuluklarınız yapılırken sağlam olarak inşa edilmesine özen göstermelisiniz.
 
Özellikle demir olan korkuluk modelleri merdiven tabanına geçirilmediği taktirde ağır bir yük ile karşı karşıya kalınca kırılıp bükülemediği için kökten kopmaktadır. Bu nedenle demir korkulukların yapımında yere sabitlenmesine dikkat edilmelidir.
 
Korkuluk kadar önemli olan bir güvenlik malzemesi de küpeştedir. Küpeşte ismi korkuluk ile aynı anlama gelse de daha çok yat ve ya teknelerin güvertelerindeki korkuluklar için kullanılmaktadır. Küpeşte tasarımları genellikle korkuluklara oranla çok daha sağlam ve paslanmaz çelikten üretilmektedir. Sürekli olarak tuzlu su ile temas eden küpeşte tasarımları kolay paslanabilen bir malzemeden yapılması durumunda kısa sürede kökten kırılıp bükülmeye başlayabilir.
 
Ustayeri.com olarak sitemizde bir çok korkuluk ve küpeşte imalat firması bulundurmaktayız. Böylece firmaların özgün sayfalarını gezerek tüm korkuluk ve küpeşte modellerini görebilirsiniz. Ayrıca profil sayfalarında yer alan teklif al kısmına tıklayarak isteklerinizi firma görevlilerine belirtebilir ve isteklerinize uygun korkuluk ve küpeşte tasarımları için fiyat alabilirsiniz. Fiyat aldığınız firmalar arasında seçim yaparak sizin bütçenize en uygun korkuluk tasarımını satın alabilirsiniz. Ustayeri.com olarak korkuluk seçiminde fiyattan çok sağlamlığa dikkat etmenizi tavsiye ederiz.


Korkuluk ve Küpeşte yazısı, Korkuluk ve Küpeşte kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı