KÖŞE TAKIMI MODASI VE TASARIMINDA KULLANILAN RENKLER
Köşe Takımı Modası Ve Tasarımında Kullanılan Renkler
Köşe Takımı Modası Ve Tasarımında Kullanılan Renkler 

Zaman zaman göze çarpmayan modeller üretilse de, tam anlamıyla yaklaşık bir on yıllık aradan sonra köşe takımları modasının geri döndüğünü söyleyebiliriz. Önceleri fazla yer kapladıkları ya da şık durmadıkları gibi farklı nedenler gösterilerek köşe takımlarından vazgeçilse de, günümüzde köşe takımları yeniden ilgi görmeye başlayan modeller arasındalar. Ayrıca eskiden köşe takımlarının dar olarak tasarlanan eski tasarımlara oranla daha geniş olarak tasarlanan köşe takımlarının çok daha şık ve kullanışlı olduklarını söylemek mümkün. Köşe takımlarının tercih edilmesinin nedenlerinden biri de, evlerin en çok kullanılan bölgelerinden biri olan salonların daha sıcak ve samimi bir görünüme kavuşmasını sağlamak. Üstelik bu köşe takımlarını kullanarak büyük ölçülerdeki salonların daha küçük gösterebileceğimizi de unutmamak gerek. Öte yandan, yepyeni tasarımları sayesinde köşe takımlarının oldukça modern göründüğünü de belirtmekte fayda var. Örneğin; konulacağı ortama uygun olarak seçilen oval, L tipi, kare köşe veya puf birleşimli klasik ya da spor tarzda tasarlanmış köşe takımlarının bulundukları ortamları çok daha güzel bir görünüme kavuşturduğu önemli bir gerçek.
Zıt Renklerin Uyumu
Bu yıl moda olan köşe takımlarının tasarımlarında daha çok koyu yeşil-açık yeşil, turkuaz-beyaz renkler gibi birbiriyle uyumlu renklerin yanı sıra, zıt renklerin uyumu kullanılmakta. Ayrıca oldukça geniş bir renk yelpazesi de köşe takımlarıyla ilgili göze çarpan özellikler arasında. Bu geniş renk yelpazesiyle beraber, köşe takımlarının üzerinde bulunan renk renk veya çiçek desenli kırlentlerin, yastıkların da oldukça şık göründüğünü söylemek gerek. Bu yıl için tasarlanan köşe takımlarının bir parçası olan tekli koltuklarda birbirini tamamlayan renkler kullanılarak daha çok göze çarpan modellerin üretildiğini de söyleyebiliriz.

Her Ortama Uygun Köşe Takımları

Köşe takımları daha çok spor tarza yakın olsa da, evlerinde klasik ve şık bir görünüm yakalamak isteyenlerin de köşe takımlarını tercih edebileceklerini rahatlıkla söyleyebiliriz. Köşe takımlarında göze çarpan diğer ayrıntılardan biri de, aynı renk kumaşlardan üretilmiş olan sehpalar. Bu sehpaların köşe takımlarını tamamlayan en önemli parçalardan biri olduğunu ve uyumlu bir bütün oluşturduğunu da ayrıca belirtelim. Fiyat konusunda ise oldukça geniş bir fiyat aralığı olduğundan dolayı her cebe uygun olan köşe takımlarını bulabileceğinizi belirtebiliriz.
 
 


Köşe Takımı Modası Ve Tasarımında Kullanılan Renkler yazısı, Köşe Takımı, Moda, Tasarım, usta ,Renkler kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı