LAMBİRİ DÖŞEME USTASI
Lambiri Döşeme Ustası
Lambiri kelime anlamı olarak kaplama malzemesi ve ya ahşap, plastik, taş gibi malzemeler ile yüze kaplama işlemine verilen isimdir. Halk arasında Lambri olarak adlandırılan Lambiri döşeme perde pervazına verilen isim olarak bilinmektedir. Perde pervazına yapılan Lambiri tasarımları genellikle ahşap kaplama malzemesi kullanılarak yapılmaktadır.
 
Lambiri döşeme doğru işçilik ve kaliteli malzeme ile yapıldığı zaman görüntüleri kendine hayran bırakacak tasarımlar ortaya çıkmaktadır. Günümüzde bir çok firma ve şirket ofisinde lambiri döşeme örneklerine rastlanmaktadır. Özellikle büyük şirketler misafir ve toplantı salonlarına lambiri döşeme yaptırmaktadırlar. Bunun başlıca nedeni düz boyalı bir duvara nazaran lambiri döşemenin hem daha lüks hem de daha şık durmasıdır. Diğer bir nedeni ise temizliktir. Cilalı ahşap malzeme ile yapılabilen lambiri döşeme kolaylıkla temizlenebilmektedir. Duvar boyası ve ya duvar kağıdına nazaran çok daha kolay ve firesiz olarak temizlenebilen lambiri döşeme kullanan kişiler tarafından beğenilmektedir.
 
Lambiri döşeme yaptırırken dikkat etmeniz gereken ilk kural işçiliktir. Lambiri döşeme ustası günümüzde çok fazla yoktur. Her firma hizmetlerinin arasına lambiri döşeme yaptıklarını yazsa dahi düzgün referanslara ve iyi bir porfolyoya sahip olmayan bir lambiri döşeme ustası ve ya lambiri döşeme firmasıyla çalışmak sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bu nedenle sitemizde yer alan lambiri döşeme ustalarının kalabalık referans kadrosunu ve daha önce yapmış oldukları lambiri döşeme örneklerini inceleyerek karar verebilirsiniz.


Lambiri Döşeme Ustası yazısı, Lambiri Döşeme Ustası kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı