OFİSLERDE FENG SHUİ UYGULAMANIN YÖNTEMLERİ
Ofislerde Feng Shui Uygulamanın Yöntemleri
Ofislerde Feng Shui Uygulamanın Yöntemleri

 Feng Shui hayatın her alanında olduğu gibi kariyer ve kişisel gelişim gibi yönleri iyileştirmek anlamında önemli bir etki yaratmaktadır. Kim daha başarılı, daha huzurlu ve mutlu olmak istemez ki? Feng Shui prensiplerini uygulayarak mekanlarınızda enerji yaratmak, negatif enerjiyi de yok etmek, bereketi ve başarıyı arttırmak oldukça kolay. Nasıl olacak mı diyorsunuz...

 Öncelikle büyük bir çalışma masası kullanın Böylelikle sizin de fikirleriniz ve yaratıcılığınızın sınırları daha sınırsız olur. Masanızda kağıt yığınlarıyla dolu dağınık bir ortamdan kesinlikle kaçının. Çalışma odanızı veya ofisinizi bolca havalandırın, bu alanda havanın hareket etmesini sağlayın. Bu yaşamanızda yenilenme sağlar ve yaşamınıza renk katar.

 Gereksiz olan ve yer kaplayan eşyaları temizlemek insanları özgürleştirir. İstifleme durumu kişinin zihni üzerinde mutlaka etki yapar. Kullanmadığınız ve gereksiz olan her ne eşya ve evrak varsa bunları temizleyin.

 Hiçbir şekilde bu ortamı sağlayamıyorsanız mutlaka çalışma masanızın karşı duvarında bir ayna bulundurmalısınız. Böylelikle kapıdan girebilen negatif enerjiyi aynı şekilde geri çevirebilirsiniz.Ofiste siyah renk kullanmak otorite ve kuvveti simgelemektedir. Ofis içerisinde bu duyguyu yaratır.
 Sık sık iş veya ofis değiştiriyorsanız bir yerde sürekli şekilde çalışmak için çalışma alanınızda taş bir heykel, camdan yapılmış ağır bir süs bulundurun. 
 Aydınlatma şekli ise kesinlikle önemlidir. Çalışma alanınıza olabildiğince çok doğal ışığın girmesini sağlamalısınız .
 Çalıştığınız masanın başkasının masası ile karşı karşıya olmamasına mutlaka dikkat edin.
 


Ofislerde Feng Shui Uygulamanın Yöntemleri yazısı, Dekorasyon,feng shui dekorasyon,feng shui,ofis dekorasyonu kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı