SAMSUN´DA TESİSAT SU KAÇAĞINDA UZMAN PERSONEL NASIL BULUNUR?
Samsun´da Tesisat Su Kaçağında Uzman Personel Nasıl  Bulunur?
Tesisat Su Kaçağında Uzman Personel Nasıl  Bulunur?

Su tesisat kaçağı nedir, sorusuna yanıt veremeyecek insan olamaz sanırım! Hepimizin hayatında damlayan musluklar, şapırdayan sular, küflenen tavanlar, üst kat komşumuzun evinden duvarlarımıza gelen sızıntı suları gibi kahredici  deneyimler mutlaka olmuştur!

Tabi bu tür deneyimler işyerinde yaşandığında çok daha büyük problemler yol açıyor. İşyerindeki odamın hemen bitişiğinde ıslak mekan bulunması ve bu sebeple özellikle sıcak havalarda odada yayılan dayanılmaz koku günlerimi adeta mahvediyordu. Dahası yukarı kattan gelen sızıntılar odamın bir duvarını çirkin görünümlü lekeler ve çatlaklarla kaplamıştı.

İşyeri sahibim, işlerin aksamaması adına tesisat su kaçağı sorununu yaz aylarına erteliyordu. Ona göre binanın su  tesisatında ciddi bir sorun vardı ve bu sorun, geniş çaplı  işçilik ile inşaat işleri gerektirecekti. Binanın kırılıp dökülmesi, personelin de izinli sayılmasını gerektirecek ve bu durum, risk almak olacaktı. Ancak bina tesisat su kaçağının yaz aylarını beklemeye niyeti yok gibiydi! Bu bekleme süresinde binada yer alan ıslak mekanlarla komşu odalar, benzer sorunları yaşamaya başlamıştı. Personel olarak bu durumdan ciddi rahatsızlık  duyuyorduk ve işyerine gidip gelmek bir eziyet haline dönüşmüştü. Çünkü koku zaman zaman çok ağır halde seyrediyordu. Kokunun bina koridorlarına da yayılması, artık tehlike çanlarını çalmaya başlamıştı.
Toplantıda alınan bir kararla  su tesisat sorununun biran önce çözülmesi gerektiği konusunda tüm personel ve yöneticiler hemfikirdi.

Bu noktadan sonra sıra, Samsun’ da su tesisatı konusunda deneyimli uzman personelbulunmasına gelmişti. Doğrusu bu konuyla detaylı olarak ilgilenecek ve konu hakkında az çok bilgi sahibi bir personelimiz bulunmuyordu. Tesisat su kaçağının binada ciddi sorunlar yaratmış olması, işi ehline vermemizi  zorunlu kılıyor ve bu konuda riske girmek de istemiyorduk.

Günlerce tesisat su kaçağında uzman personel nasıl bulunur? sorununa yanıt aradık. Bu sırada bahçe tasarımımda aldığım profesyonel hizmete www.ustayeri.com adresinin vesile olduğunu hatırladım. Site üzerinden Samsun’ daki su tesisatçıları ile bağlantıya geçmeye karar verdik. Usta yerinin ,güvenilir ve uzmanca hizmeti sayesinde binamızda detaylı onarıma, kırıp dökmelere gerek olmaksızın su tesisatı  sorununun üstesinden gelecek personeli kolaylıkla bulduk!
 


Samsun´da Tesisat Su Kaçağında Uzman Personel Nasıl Bulunur? yazısı, Su Kaçağı, Su Kaçağı Nedenleri, Su Kaçağı Bulma, samsun kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı