SONBAHAR MEVSİMİNDE EVDE YAPILABİLECEK DEĞİŞİKLİKLER
Sonbahar mevsiminde evde yapılabilecek değişiklikler
Sonbahar mevsiminde evde yapılabilecek değişiklikler
 
Sonbahar Mevsiminin en soğuk havalarını yaşamaya başladığımız  şu günlerde, en çok kullandığımız mekânlarda ufak tefek değişiklikler yapabilir ve bu sayede evlerimizde yaz mevsimini etkilerini tamamen ortadan kaldırıp daha sıcak bir hava oluşturabiliriz. Evlerde sonbahar ve kış mevsiminin esintilerini yaşatırken de, en büyük yardımcımız elbette ki soğuk havalara inat kullanacağımız sıcak renkler.
Evimizde sonbahar ve kış mevsimi havasına uygun olan daha sıcak bir hava oluşturmak için en kullanışlı sıcak renkler olan kırmızı, sarı ve turuncu renk tonlarıyla işe başlayabiliriz. Bu renklerde kullanacağımız aksesuarlar ve eşyaları evimizin görünümünü oldukça sıcak bir havaya sokmak için en iyi yardımcı olduğundan dolayı kırmızı, sarı, turuncu gibi sıcak renkleri kullanarak evimizi kış mevsimine hazır hale getirebiliriz. Bu renklerin yanı sıra, sonbahar mevsimi için kullanılabilecek en iyi renklerden biri olan kahverengi rengiyle beraber kahverengi, yeşil ve kiremit renk tonlarını da unutmamak lazım. Bu nedenle de, bu renklerin ağırlıkta olduğu masa örtüleri, battaniyeler, halılar ya da yastık örtülerini kullanmaya başlayarak evimize daha sıcak bir görünüm kazandırabiliriz. Ayrıca koltuklarımızın üzerine serebileceğimiz battaniyelerin de oldukça sıcak bir hava katacağını söylemek gerek.
Ya da evde şöminemiz varsa, bu şöminenin önüne hayvan derisi ya da postu sererek tam bir kış mevsimi havası yakalayabiliriz. Sonbahar mevsiminin etkilerini yansıtabileceğimiz en iyi noktalardan biri de, odalarımızdaki boş duvarlar. Sonbahar mevsimine uygun olacak şekilde kırmız, sarı ve turuncu renk tonlarından oluşan duvar stickerlarını duvarlarımıza yapıştırabiliriz.
Sonbahar mevsiminde evimize hoş bir görünüm kazandıran objelerden biri de, hoş kokulu mumlar. Bu mumları özellikle soğuk kış gecelerinde yakarak buğulu ve romantik bir görünüm yakalayabiliriz. Sonbahar mevsimini yaşadığımız şu günlerde, sonbahar havasını en iyi yansıtan objelerden biri de, kurumuş yapraklar, kurumuş çiçekler ve çam kozalakları gibi bitkiler olduğu için bu bitkileri vazoya ya da sehpanın üzerine koyarak güzel bir hava yakalayabilirsiniz. Evimizi sonbahar mevsimine hazırladıktan sonra yapacağımız en güzel şeylerden biri de, güzel bir çay demlemek ve ayaklarımızı uzatıp evimizin tadını çıkarmak.


Sonbahar mevsiminde evde yapılabilecek değişiklikler yazısı, Sonbahar mevsimi,dekorasyon,ev dekorasyonu, kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı