TESİSAT SU KAÇAĞI HAKKINDA HER ŞEY
Tesisat Su Kaçağı Hakkında Her Şey
Tesisat Su Kaçağı Hakkında Her Şey

Tesisat su kaçağı, hayatımızın belirli döneminde karşılaştığımız ve her zaman karşılaşma riski bulunan; sık rastlanan bir sorundur. Tesisat su kaçağı; sorunu daha çok binalarda meydana gelen küflenmeler, ağır nem kokusu, duvarda meydana gelen çatlaklar, duvarda oluşan renk değişimleri ile bilinir.

Tesisat su kaçağı belirtileri nelerdir?
Bir mekanda tesisat su kaçağı varsa sızıntı ve damlamalar dikkat çeker. Mekanda temiz suyun kullanılarak, gidere dönen atık suyun borular yoluyla kanala gönderilmesi şeklinde tanımlanan su tesisatı, kaçak verdiğinde malzemede çürümelere de yol açmaktadır. Zemin ya da duvarda çürümeler, küf görünümü, tavanda soyulmalar, renk değişimi, ortama yayılan rahatsız edici  koku tesisat su kaçağının en önemli belirtileridir. Ayrıca tesisat su kaçağı, kombi sisteminde de oluşabilmektedir. Kombi sisteminde suyun sürekli yenilenmesi kaçak sorununa işaret etmektedir.

Tesisat su kaçağı önlenebilir mi?
Tesisat su kaçağının önlenmesi, binanın inşaatı ile ilgilidir. Bina su tesisatında her türlü deformasyon   ve  kaçağın  önlenebilmesi için altyapıda paslanma gibi etkilere karşı dirençli, kaliteli malzeme kullanılmalı ayrıca malzemeyi döşeyecek işçilerin deneyimli personelden oluşmasına dikkat edilmelidir. Tesisat su kaçağının meydana geldikten sonra uzmanca olmayan işlemlerle onarılması ya da önlenmesi ise mümkün değildir.

Tesisat su kaçağı kendiliğinden düzelir mi?
Tesisat su kaçağının bir profesyonel tarafından onarılmadan düzelmesi mümkün değildir. Dairemde tesisat su kaçağı var ne yapmalıyım diye soruyorsanız, su tesisatının kendiliğinden düzelmesini beklememelisiniz. Eğer dairenizde su tesisatı kaçağı varsasu tesisat kaçağı tespit ve onarımında deneyimli firma ve personellerle çalışmanız gerekir.
Tesisat su kaçağı tekrarlar mı?
Eğer uzmanı  tarafından doğru şekilde tesisat su kaçağı onarımı yapılırsa, kaçağın tekrarlama olasılığı yok denecek kadar azdır hatta çoğu zaman bu ihtimal sıfırdır. Ancak tesisat su kaçağı uzman olmayan, deneyimsiz personel tarafından gerçekleştirilirse, kaçak sorununun belli bir süre sonra tekrarlama riski oldukça artmaktadır.

Tesisat su kaçağı için en iyi uzmanlar nerde bulunur?
Tesisat su kaçağı konusunda yardım alabileceğiniz güvenilir ve profesyonel firma ya da personellerwww.ustayeri.com adresinde.
 


Tesisat Su Kaçağı Hakkında Her Şey yazısı, Su Kaçağı, Su Kaçağı Nedenleri, Su Kaçağı Bulma kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı