YER ZEMİN KAPLAMALARI ÇEŞİTLERİ VE ÖZELLİKLERİ
Yer Zemin Kaplamaları Çeşitleri ve Özellikleri
Yer zemin kaplaması bir çok malzeme ile yapılabilen kaplama türlerinden biridir. Yer zemin kaplamalarının düzgün olabilmesi için iyi bir usta ile çalışmanız gerekmektedir. Bu nedenle sitemizde yer alan işinde uzman yer zemin kaplama ustaları ile çalışabilirsiniz. Ustayeri.com olarak siz değerli ziyaretçilerimizin yer zemin kaplama işleri için en iyi ustaları ve firmaları bulabilmesi için çalışmaktayız.
 
Yer zemin kaplama için kullanılan bir çok farklı malzeme bulunmaktadır. Bunlardan bazılarının özellikleri;
 
PVC  yer zemin kaplamaları; ortalama 2 mm kalınlığındadır. PVC zemin kaplamaları esnek bir yüzeye sahip olduğu için zemindeki çatlak ve ya boşlukları doldurmadan kaplanamayan bir malzemedir. PVC zemin kaplama yaptırmak için öncelikle zeminin zımparalanması ve tozu emen makineler tarafından temizlenmesi gerekmektedir.
 
Kauçuk yer zemin kaplamaları; 10, 20, 30, 40 mm kalınlığında ve bir çok seçeneği bulunan kaplamalardır. Kauçuk zemin kaplamalar günümüzde çocuk oyun alanlarında görülmektedir. Darbe emici yapısı nedeniyle büyük ilgi gören kauçuk zemin kaplamaları çocuklu aileler tarafından merdiven yer zemin döşemesi olarak da kullanılmaktadır.
 
Mineflo yer zemin kaplamaları; diğer kaplama türlerine nazaran çok uygun fiyatlı olması ve bir çok ahşap renk ve deseni bulunması nedeniyle tercih edilmektedir.
 
Epoksi yer zemin kaplamaları; 1 ilâ 3 mm kalınlığındadır. Zor  aşınması nedeniyle tercih edilen epoksi zemin kaplamaları kimyasallardan etkilenmediği için kolayca temizlenebilmektedirler. Dekoratif tasarımların vazgeçilmez bir ögesi olan epoksi zemin kaplamaları parlak yapısı ve bir çok renk seçeneği ile büyük beğeni görmektedir.


Yer Zemin Kaplamaları Çeşitleri ve Özellikleri yazısı, Yer Zemin Kaplamaları Çeşitleri ve Özellikleri kelimeleriyle etiketlenmiştir.

YORUM YAZ

      Güvenlik Kodu
Yukarı